Tartalom

A Facebook-on is!

Te szerepelsz már?

Mutasd be magadat, sportágadat, klubodat, tevékenységedet vagy sporttal kapcsolatos vállalkozásodat a Zalai Sport Fórum oldalán!

reg.JPG

Bemutatkozás: Zalaegerszegi Hastánc Egyesület

2012.03.09. 23:45 :: ZalaiSportForum

Zalaegerszegi Hastánc Egyesület (orientális tánc)


hastanc.JPGTevékenység bemutatása:
 
Az orientális tánc – hétköznapi nevén hastánc - egy egész életen át végezhető biztonságos mozgásforma, állandó jó kondícióban tart erős terhelés nélkül. Kortól és testalkattól függetlenül minden nő gyakorolhatja, megteremti belső egyensúlyukat, a test és lélek harmóniáját. A hastáncot lehet gyakorolni hobby szinten szabadidős sporttevékenységként, ebben az esetben heti 1-2 alkalommal csupán mozgás, kikapcsolódás és egészség megőrzése a cél. 1-2 éves gyakorlat után lehet űzni verseny szinten is. Ilyenkor lehetőség nyílik országos vagy akár nemzetközi versenyen való részvételre, ahol korosztályonként, amatőr vagy profi kategóriába sorolják a csoportos és szólista indulókat. A foglalkozásokra általános iskolás kortól egészen az idős korig várjuk a mozogni vágyó nőket. Az órákat és a versenyre való felkészítést Nasreen - Nemesházi Betti szakképesítéssel rendelkező orientális tánc és rekreációs sportoktató vezeti, aki 2004 óta oktat Zalaegerszegen.

Jövőbeli tervek: Szervezetünk támogat minden egészséges életmóddal, mozgásra ösztönzéssel kapcsolatos rendezvényt, főként nők és/vagy gyermekek számára szervezett programokat. Ez történhet akár nyílt óra tartásával, emellett szívesen színesítjük a különböző sportprogramokat fellépéssel is.


Email: zeghastancegyesulet@gmail.com

Weboldal: http://www.nasreen.hu/


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zalaisportforum.blog.hu/api/trackback/id/tr224300186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása