Tartalom

A Facebook-on is!

Te szerepelsz már?

Mutasd be magadat, sportágadat, klubodat, tevékenységedet vagy sporttal kapcsolatos vállalkozásodat a Zalai Sport Fórum oldalán!

reg.JPG

Üdvözlünk a Zalai Sport Fórum oldalán!

2012.02.27. 19:36 :: ZalaiSportForum

kaman.JPG

feher.JPG

lroland.JPG

Kámán Ferenc

megyei

sportfőtanácsos

Fehér Ferenc

szakedző,

sportmunkatárs

Lakatos Roland

maratonfutó,

szervező

A Zalai Sport Fórum egy 2011. novemberében életre hívott kezdeményezés, melynek célja egy olyan fórum (személyes találkozók és internetes felületek által) működtetése, ahol a megye sportéletének szereplői egymásra találhatnak, megismerhetik egymást, és hosszú távra szóló partneri együttműködést köthetnek egymással.

A szervezők örömmel üdvözlik, hogy alig remélt lelkesedés fogadta az ötletüket, és egyre többen érdeklődnek a találkozók, és a különböző megjelenési formák iránt! 

Szívesen látjuk a sport minden szereplőjét, legyen az sportoló, edző, klubvezető, sportorvos, masszőr, gyógytornász, testnevelő tanár, sportvezető, vagy bármilyen más, sporttal kapcsolatos tevékenységet végző magánszemély vagy vállalkozás! Legyen minél szélesebb az összefogás, dolgozzunk minél többen a zalai sport jövőjéért!

Hajrá Zala Megye!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zalaisportforum.blog.hu/api/trackback/id/tr384214877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása