Tartalom

A Facebook-on is!

Te szerepelsz már?

Mutasd be magadat, sportágadat, klubodat, tevékenységedet vagy sporttal kapcsolatos vállalkozásodat a Zalai Sport Fórum oldalán!

reg.JPG

Bemutatkozás: Pesti Tímea

2012.03.09. 23:45 :: ZalaiSportForum

Pesti Tímea (pszichológus) Humán Téka Kft


Tevékenység bemutatása:
 
Sportolók, sportban érdekelt szakemberek támogatása az eredményességetpesti.JPG akadályozó egyéni és esetleges együttműködési problémák feltárása, kezelése. Lelki erő növelés a sport különböző területein, csapatépítés, konfliktuskezelés. Pontosabbat ezeken a linkeken találsz: 

Edzők, vezetők támogatása: http://www.humanteka.hu/tr6.html

Sportolók támogatása: http://www.humanteka.hu/trsp.html

Kapcsolatot tudsz felvenni velem ezeken az elérhetőségeken: http://www.humanteka.hu/eler.html

Mi történik a kapcsolatfelvételt követően? Keresünk egy mindkettőnk számára alkalmas időpontot és leülünk átbeszélni a problémádat. Ezt követően a problémádra fókuszálva megajánlok Neked egy lehetséges fejlődési irányt és módszert, amit aztán együtt, teljes mértékben az igényeidhez igazítunk. Ezt már a közös munka követi. FONTOS tudnod, hogy a személyedet, problémádat teljes diszkréció és titoktartás óvja! 

Eredmények: A Zalai Sport Fórum eddigi találkozóin boldogan tettem eleget az előadásokra való felkéréseknek. Ez "nyílt" terepen zajló munka, míg az egyéni munkákat, ahogy fent írtam titoktartás védi... Ami talán megosztható, az annyi, hogy sportvezetők már konkrét közös munkát kezdeményeztek, míg sportolók alkalmanként sok kérdéssel árasztanak el. :)

Jövőbeli tervek: A sport testi és lelki egészségvédő erejét hangsúlyozni és képviselni a munkámon keresztül. Kiemelten fontosnak tartom az önmagukra, munkájukra és eredményességükre igényes sport-emberek lélektani szempontú, gyakorlatias támogatását. 


Email:
pestit@t-email.hu

Weboldal: www.humanteka.hu

Ami még fontos: Örülök a kezdeményezésnek és kitartok a közös munkában! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zalaisportforum.blog.hu/api/trackback/id/tr44300104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása