Tartalom

A Facebook-on is!

Te szerepelsz már?

Mutasd be magadat, sportágadat, klubodat, tevékenységedet vagy sporttal kapcsolatos vállalkozásodat a Zalai Sport Fórum oldalán!

reg.JPG

Bemutatkozás: Zala Predators Cheerleader Team

2012.05.10. 16:06 :: ZalaiSportForum

Zala Predators Cheerleader Team (cheerleader)

 

 

cl1.JPGEgyesület, sportág bemutatása: 2012-ben alakultunk, a Zala Predators Amerikai Football csapat szurkolóiként.


Azt szeretnénk ha minél jobban megismernék, és megszeretnék Zalában is a Cheerleader (pompom) sportot, ami Amerikában már nagyon ismert! Magyarországon már több csapat van, külön Cheerleader Bizottsággal. Ebben a sportban is rendeznek bajnokságokat, versenyeket, amire a jövőben a Zala Predators Cheerleaderjei is eljutnak, reméljük minél nagyobb sikerrel !!!

A csapat 8 főből áll, mindenkinek megvan a helye, mint az amerikai fociban is, 4 biztonsági ember (akik segítik az emeléseket), 2 emelő ember, és 2 flyerrel (akit emelnek) dolgozunk együtt, edzőjük: Bóha Zsanett, okleveles táncoktató.


cl2.JPG

Kapcsolat: Bóha Zsanett  (zsani0801@citromail.hu)

Weboldal (Facebook): ZP Cheerleader Team

 

 

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zalaisportforum.blog.hu/api/trackback/id/tr724500560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása