Tartalom

A Facebook-on is!

Te szerepelsz már?

Mutasd be magadat, sportágadat, klubodat, tevékenységedet vagy sporttal kapcsolatos vállalkozásodat a Zalai Sport Fórum oldalán!

reg.JPG

Bemutatkozás: Polgári Lövész Egylet

2012.03.09. 23:45 :: ZalaiSportForum

Polgári Lövész Egylet (sportlövészet)


ple.JPGTevékenység bemutatása:
 Egyesületünk sportlövészettel-, és ezen belül is a pontlövő számokkal foglalkozik 10-25-50 méteres lőtávokon. A lövészet alapjait a lövészettel foglalkozni szándékozók képzett sportoktatók-lövészetvezetők, illetve országos viszonylatban is elismert sportolók segítségével ismerhetik meg az érdeklődők. Az ország egyik legnagyobb és működő lőterén lehetőség van légpuska, sportpuska, légpisztoly, sportpisztoly illetve különféle történelmi fegyverek kipróbálására, ezekkel való rendszeres sportolásra. A lövészettel foglalkozni szándékozók alsó korhatára 12-14 év, egyéni fizikai fejlettség és szellemi értettség függvényében. A lövészet nagyon jó koncentráció-, önuralom-, és állóképesség növelő sport mindegyik korosztály számára. Mottónk (ami napjainkban egyre aktuálisabb): "...inkább sportlövő legyél, mint bűnöző!!!..."

Jövőbeli tervek: Sportlövész edző, bíró, sportprogramok szervezése. 


Email:
bogtommy@gmail.com (Bognár Tamás)

Weboldal: http://www.plezeg.hu/ple/ple2.html


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zalaisportforum.blog.hu/api/trackback/id/tr744300199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása