Tartalom

A Facebook-on is!

Te szerepelsz már?

Mutasd be magadat, sportágadat, klubodat, tevékenységedet vagy sporttal kapcsolatos vállalkozásodat a Zalai Sport Fórum oldalán!

reg.JPG

Regisztráció a második találkozóra

2012.02.17. 18:55 :: ZalaiSportForum

Regisztráció: a lap alján található kérdőív kitöltésével

Mivel a Zalai Sport Fórum első számú célja a kapcsolatteremtés (azaz hogy a sport különböző területeinek képviselői egymásra találhassanak), ezért szeretnénk, hogy a második találkozónk előtt a résztvevők már előzetesen is hírt adhassanak magukról. Azaz megosztanának pár gondolatot magukról és arról, hogy mit képviselnek a sport területén, és mihez keresnek partnereket.

A részvételnek ez nem feltétele, de örülnénk, ha minél többen megtennék. A beérkezett regisztrációkat 24 órán belül feldolgozzuk, és a Zalai Sport Fórum oldalán láthatóvá tesszük.

   Eddigi regisztrációk:

Fehér Ferenc Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club - ZTC, Zala Megyei Sportszövetségek Egyesülése (tájfutás) 

A 20 éves Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club vezetőségi tagjaként, edzőjeként, szervezőjeként, a megyei szövetség vezetőjeként és az országos szövetségben elnökségi tagként, bizottság vezetőként dolgozom társadalmi aktívaként. Főállásban a Zala Megyei Sportszövetségek Egyesülése sportszakmai munkatársa vagyok 9 éve (kiemelt szabadidős és verseny sportesemények szervezése, lebonyolítás, fogyatékkal élők sportjának segítése, pályázat írás, projektek lebonyolítása). Gyakorlatilag a sport minden területén tevékenykedek: aktív sportolás, edzősködés, klubvezetés, megyei és országos sportági feladatok ellátása. A bemutató rendezvényektől a világversenyek szervezési és lebonyolítási feladataiban működtem és működök közre.

Tapasztalatok átadása: sportszervezés, klubvezetés, rendezvényszervezés, területén. A sport népszerűsítése. 

Jóna István Studio Rádio (sportriporter)

Rádiós műsor szerkesztés, Sportegyesületek bemutatása a rádióban.

Pesti Tímea Humán-TéKa Kft. (szakpszichológus)

Támogatom a hozzám fordulókat mindenféle lélektani témában.

Lélektani, sportpszichológiai támogatás, Csapatépítés elősegítése, Sportlélektani témájú ismeretátadás, oktatás, fejlesztő tréning, Együttműködés pályázati megvalósítóként.

Mézes Tibor Sólyom Göcsej KTFE (tájfutás)

Kovács Zsuzsanna SPEED KÖTÉLUGRÓ KLUB (kötélugrás)

Az 1996 óta működő Speed Kötélugró Klub elnöke, edzője és mindenese vagyok. A kötélugró sportágra készítjük fel sportolóinkat, akik az elmúlt 16 évben számtalan sikert értek el itthon és nemzetközi vonatkozásban egyaránt. Egy világbajnoki és két világkupa aranyérem, számtalan magyar és diákolimpiai bajnoki cím jelzi az eredményességet. Az 1996-os televíziós KI MIT TUD vetélkedőn a döntőig jutottunk, sok-sok hívet szerezve a sportágnak. A Nemzeti Sport így méltatta teljesítményünket: "Egy sportágat emeltek a kultúra szintjére"  

Külföldi tartózkodásom miatt első ízben veszek részt, a tapasztalatok alapján majd kialakul, kivel tudunk együttműködni.

Lakatos Roland Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE (hosszútávfutás)

Szervezőként veszek részt a Sport Fórumon, örülök az első találkozó nagy sikerének, és hasonló folytatást várok!

Horváth Beáta Zalaegerszegi Hastánc Egyesület (orientális tánc)

Az orientális tánc – hétköznapi nevén hastánc - egy egész életen át végezhető biztonságos mozgásforma, állandó jó kondícióban tart erős terhelés nélkül. Kortól és testalkattól függetlenül minden nő gyakorolhatja, megteremti belső egyensúlyukat, a test és lélek harmóniáját. A hastáncot lehet gyakorolni hobby szinten szabadidős sporttevékenységként, ebben az esetben heti 1-2 alkalommal csupán mozgás, kikapcsolódás és egészség megőrzése a cél. 1-2 éves gyakorlat után lehet űzni verseny szinten is. Ilyenkor lehetőség nyílik országos vagy akár nemzetközi versenyen való részvételre, ahol korosztályonként, amatőr vagy profi kategóriába sorolják a csoportos és szólista indulókat. A foglalkozásokra általános iskolás kortól egészen az idős korig várjuk a mozogni vágyó nőket. Az órákat és a versenyre való felkészítést Nasreen - Nemesházi Betti szakképesítéssel rendelkező orientális tánc és rekreációs sportoktató vezeti, aki 2004 óta oktat Zalaegerszegen. Az egyesületet Horváth Bea, az egyesület alelnöke képviseli a második találkozón. 

Szervezetünk támogat minden egészséges életmóddal, mozgásra ösztönzéssel kapcsolatos rendezvényt, főként nők és/vagy gyermekek számára szervezett programokat. Ez történhet akár nyílt óra tartásával, emellett szívesen színesítjük a különböző sportprogramokat fellépéssel is.

Hársfalvi István Megyei Modellező Szövetség (modellezés)

MMSz megyei elnök. Érdeklődés: sportfinanszírozás lehetőségei.

Bognár Tamás Polgári Lövész Egylet (sportlövészet)

Egyesületünk sportlövészettel-, és ezen belül is a pontlövő számokkal foglalkozik 10-25-50 méteres lőtávokon. A lövészet alapjait a lövészettel foglalkozni szándékozók képzett sportoktatók-lövészetvezetők, illetve országos viszonylatban is elismert sportolók segítségével ismerhetik meg az érdeklődők. Az ország egyik legnagyobb és működő lőterén lehetőség van légpuska, sportpuska, légpisztoly, sportpisztoly illetve különféle történelmi fegyverek kipróbálására, ezekkel való rendszeres sportolásra. A lövészettel foglalkozni szándékozók alsó korhatára 12-14 év, egyéni fizikai fejlettség és szellemi értettség függvényében. A lövészet nagyon jó koncentráció-, önuralom-, és állóképesség növelő sport mindegyik korosztály számára. Mottónk (ami napjainkban egyre aktuálisabb): "...inkább sportlövő legyél, mint bűnöző!!!..."

Sportlövész edző, bíró, sportprogramok szervezése. Érdeklődés: sportfinanszírozás, sportpszichológia, kezdő élversenyző menedzselése.

Dallos Ádám (kosárlabda)

Tömegsport rendezvény - Decathlon Utcai Kosárlabda Fesztivál

Gerencsér Miklós Göcsej Sportlövész Egyesület (sportlövészet)

Klasszikus sportlövészet 10m, 25m 50m -es számok. Szituációs lövészet valamint történelmi elöltöltős, fekete lőporos lövészet.

Közös bemutatók, tagtoborzók tartása.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zalaisportforum.blog.hu/api/trackback/id/tr24125017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása