Tartalom

A Facebook-on is!

Te szerepelsz már?

Mutasd be magadat, sportágadat, klubodat, tevékenységedet vagy sporttal kapcsolatos vállalkozásodat a Zalai Sport Fórum oldalán!

reg.JPG

Bemutatkozás: Jáger Maya

2012.02.28. 21:26 :: ZalaiSportForum

Jáger Maya (kézilabda) Egerszegi Kézilabda Klub

jm.JPGPályafutás bemutatása: 1994-ben kezdtem el kézilabdázni, és 1997 óta űzöm versenyszerűen. Ameddig csak lehet, ki akarok tartani a kézilabda mellett. Edzőim: Domján István, Fenyvesi József, Tamás Tamás, Kern Lajos, Óházy Gábor, Jáger Tamás Gergely, Kerkai Viktória.

Eredmények: Minden megnyert mérkőzésünkre büszke vagyok, és arra is, amikor a csapat vért izzadva küzd a pályán, és a maximumot hozza ki magából! 

jm2.JPGJövőbeli tervek: Megyei illetve NB2 szintű mérkőzések. Mindenképp abban gondolkodom, hogy valamilyen formában később is szeretnék a kézilabda sportágnak, sportolóknak segítséget nyújtani itt Zalaegerszegen.

Email: boszi66@gmail.com

Weboldal: Egerszegi Kézi 

Ami még fontos: (Hamarosan megújul a honlapunk, aminek már más lesz a címe.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zalaisportforum.blog.hu/api/trackback/id/tr124221250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása