Tartalom

A Facebook-on is!

Te szerepelsz már?

Mutasd be magadat, sportágadat, klubodat, tevékenységedet vagy sporttal kapcsolatos vállalkozásodat a Zalai Sport Fórum oldalán!

reg.JPG

Bemutatkozás: Lakatos Roland

2012.02.28. 21:54 :: ZalaiSportForum

Lakatos Roland (Sport Fórum szervező)

fivosz.JPGTevékenység bemutatása: Gyermekkorom óta mindig is imádtam a sportot. 2011-ben több barát és ismerős biztatására fogtam hozzá az első Zalai Sport Fórum találkozó megszervezéséhez. A vártnál nagyobb érdeklődés és a sok pozitív visszajelzés hatására örömmel folytatom tovább a feladatot, főleg hogy azóta további partnerekre is találtam, akik aktívan segítik a kezdeményezést!

Jövőbeli tervek: Szeretnénk, ha a sportélet valamennyi fontos és aktív szereplője rátalálna a Sport Fórumra, ott bemutatkozna, és ezáltal egy szoros együttműködés alakulhatna ki közöttük! Legyen előttünk minél több sportoló pozitív példája, ismerjünk meg minél több sportágat és egyesületet, találjon szakemberre, akinek szüksége van rá, és a vállalkozások is jussanak el gyorsan az érdeklődő közönséghez!

zsf2.JPGEmail: zalaisportforum@gmail.com

Weboldal: Zalai Sport Fórum

Ami még fontos: Szeretnék megkérni mindenkit, aki szimpatizál a Sport Fórum céljaival, hogy segítsen abban, hogy minél hamarabb a sportélet minél több szereplőjéhez eljuthasson a híre! Ajánlja az ismerőseinek az oldalt, lájkolja a Facebook oldalunkat, ossza meg a híreinket! Mivel nulla ft költségvetéssel dolgozunk, ezért nincs lehetőségünk reklámkampányra, így ez az egyetlen módja, hogy egyre többen bekapcsolódhassanak a programokba! Köszönjük!


4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zalaisportforum.blog.hu/api/trackback/id/tr664221493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pa Lee 2012.03.05. 11:16:20

Roland, remek kezdeményezés, olvastam a sportolókat bemutató cikkeket, a modellező klub bejegyzésnek meg nagyon örülök, régebben én is modelleztem :)
Nem tudom ismeri-e az Új Európa Alapítványt, többek között sport-tehetséggondozó díja is van, a bemutatott sportolók, klubok érdekeltek lehetnek, olvassa el, és ha ismer a díjra alkalmas sportolót, juttassa el a hírét, hátha tud segíteni valakinek. Esetleg egy bejegyzést is megérdemelhet, hátha a sportkedvelők hírét viszik: minu.me/-ujeuropa-sport

ZalaiSportForum 2012.03.07. 11:17:02

Köszönöm a biztatást, kedves Pa Lee! :)
Nagyon jónak tartom a tehetséggondozó díjat, és passzolna is a Sport Fórum céljához a bemutatása. Viszont nincs ismeretségem, tudna ajánlani valaki illetékest, akit kérdezhetnék a részletekről?
Köszönettel,
Roland

Pa Lee 2012.03.07. 19:23:37

Kedves Roland, sajnos nincs nekem sem ismeretségem, a munkám során botlottam bele a pályázatba. Mikor itt olvasgattam a blogot akkor ugrott be, hogy hátha tudnak valamit kezdeni vele. A leírás és a teljes dokumentáció letölthető a linkelt weblapról, március 30 a leadási határidő. Azt írják, tavaly 125 támogatott sportoló volt 25M Ft értékű támogatással, szóval komoly program.
Többet sajnos én sem tudok, de ön úgy látom szorosabb kapcsolatban van az egyesületekkel, sportolókkal, tudja ajánlani azoknak, akiknek szól :)

Pa Lee 2012.03.08. 10:10:46

Remek, közben meghalt a link, ez talán működik: urli.nl/ujeuropasport
süti beállítások módosítása