Tartalom

A Facebook-on is!

Te szerepelsz már?

Mutasd be magadat, sportágadat, klubodat, tevékenységedet vagy sporttal kapcsolatos vállalkozásodat a Zalai Sport Fórum oldalán!

reg.JPG

Bemutatkozás: XXL Fitness Wellness Központ

2013.02.28. 09:55 :: ZalaiSportForum

XXL Fitness (tömegsport, gyermek tehetséggondozás, prevenció)

xxl.jpgEgyesület bemutatása: Az XXL Fitness 1600 m2 alapterületen Zalaegerszeg legszínvonalasabb sportolási lehetőségét nyújtó intézménye, melyet naponta több százan látogatnak.

Kondicionáló termünk a legmodernebb fejlesztésű kardio gépekkel (4 futópad, 3 kerékpár, 2 wave gép, 2 ellipszis tréner, 3 lépcsőgép) van felszerelve. Két versenyminősítéssel rendelkező fallabda pályánk van. A felső szinten három teremben tartanak oktatóink reggel nyolc órától este kilenc óráig csoportos edzéseket. A különböző típusú aerobik foglalkozások mellett spinning, pilates, kismama jóga, Zumba, TRX, Funkcionális edzés, Kinesis, Boksz, Hot Iron, Karate és az városi uszodában Aqua jogging órákat tartunk felnőtteknek. Az XXL már a kezdetektől fogva nagy figyelmet fordított a gyermek tehetséggondozásra és tömegsportra. Az elmúlt 15 évben számtalan érmet szereztek gyermek fitness és tánc versenyzőink a különböző hazai és nemzetközi versenyeken.

xxl2.JPGAz utóbbi években egyre hangsúlyosabbá vált tevékenységünkben az egészségmegőrzés és prevenció előtérbe helyezése. Immár X. éve nagy népszerűségnek örvend a fogyi klub, mely keretében a vendégek orvosi ellenőrzés mellett dietetikai tanácsadással ellátva sport segítségével tudnak fokozatosan és biztonságos módon megszabadulni a túlsúlytól. Személyi edzéseink szintén a prevenció jegyében zajlanak: edzőink változatos módszerekkel és a funkcionális edzésekben alkalmazott eszközök (TRX, kettlebell, fitball, bosu, medicin labda, Kinesis ...) segítségével erősítik a vendégek törzsizmait, fejlesztik az állóképességet és koordinációt.

Igyekszünk folyamatosan fejleszteni eszközparkunkat és lépést tartani a legújabbb trendekkel. Egyik büszkeségünk a vilgelső Technogym márka prémium terméke, a Kinesis fal, amelyet bármely korosztály használhat a legkülönbözőbb célokra, mint az általános egészségfejlesztés, izomerősítés és rehabilitáció. A Kinesis különlegessége, hogy azon mozgásokat és gyakorlatokat szimulálja, melyek a legtermészetesebb módon megfelelnek az emberi test természetes igényeinek. Másik újdonságunk a gymstick, mely a csoportos órák és a személyi edzések egyaránt hatékony eszköze lehet. A fitnesz szalag és bot kombinációjával oly módon lehet ellenállást kifejteni az izmokra, hogy az izületek nem károsodnak.

2011-től az XXL a budapesti IWI fitness-wellness iskola dunántúli kihelyezett tagozata lett, amely eddigi szakmai tevékenységünk elismerése és egyben nagy lehetőség is számunkra, hogy a vidéki edzőképzés egyik meghatározó bázisává váljunk.

Email: info.xxl@zelkanet.hu

Weboldal: XXL Fitness

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zalaisportforum.blog.hu/api/trackback/id/tr395109542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása