Tartalom

A Facebook-on is!

Te szerepelsz már?

Mutasd be magadat, sportágadat, klubodat, tevékenységedet vagy sporttal kapcsolatos vállalkozásodat a Zalai Sport Fórum oldalán!

reg.JPG

Bemutatkozás: Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE

2012.02.28. 21:38 :: ZalaiSportForum

Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók (ZASZ) SE (hosszútávfutás)

zasz.JPGEgyesület bemutatása: 2006 óta működik az Aszfaltszaggatók, az egerszegi hosszútávfutók összefogására. A létszám folyamatosan növekszik, a legaktívabb mag is közel 40 főre tehető. A csapat befogadó természetű: örömmel fogadtunk minden új tagot (lányokat, fiúkat, hölgyeket, urakat egyaránt), és a közösségben megtalálták a helyüket a hobbiból kocogók éppen úgy, mint a legkeményebb versenyekre tudatosan készülő, rutinos versenyzők. A legszűkebb mag aktív kezdeményezésének és sok ember munkájának köszönhetően számos megvalósult ötletről számolhatunk be: rendszeres edzésekről, versenyeken való közös részvételről, saját verseny igen sikeres megrendezéséről, családi, főzőcskézős nap megszervezéséről, valamint a közösségi élet különböző fórumainak (weboldal, blog, levelezőlista) megteremtéséről. A csapat legnagyobb összetartó ereje mégiscsak a futás, és büszkén mondhatjuk, hogy a 2009-es év során több mint 58.000 km-t (!) sikerült közösen összegyűjtenünk.

Eredmények: Lassan elmondható, hogy Zala megyében (de egyre inkább a szomszéd megyékben is) alig akad nagyobb futóverseny, ahol ne képviselné városunkat legalább egy-kettő Aszfaltszaggató. A részvételnek (bármilyen eredménnyel is végződjön) mindig örülünk, de azért elmondhatjuk, hogy nincs miért szégyenkeznünk az eredmények miatt sem: egyéni indulóink és váltócsapataink rengeteg dobogós (azon belül is rengeteg első) helyezést "futottak" már össze, jó hírét keltve ezzel is városunknak. Az ellenfelek joggal kezdhetnek aggódni, ha a versenyen Egerszegi Aszfaltszaggatók is indulnak! :o)

zasz2.JPGJövőbeli tervek: A jövőt illetően a legfőbb cél, hogy megőrizzük azt a kiváló csapatszellemet, ami jellemzi a társaságot. A lényeg, hogy aki szereti a futást, az érezze jól magát köztünk, találjon barátokra és kapjon lehetőséget arra, hogy sok szép futóélményben lehessen része.

Email: zaszse@gmail.com

Weboldal: ZASZ SE

Kapcsolat: Käsz Ferenc (elnök) keszi66@gmail.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zalaisportforum.blog.hu/api/trackback/id/tr754221338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása