Tartalom

A Facebook-on is!

Te szerepelsz már?

Mutasd be magadat, sportágadat, klubodat, tevékenységedet vagy sporttal kapcsolatos vállalkozásodat a Zalai Sport Fórum oldalán!

reg.JPG

Bemutatkozás: Zalaegerszegi Városi Modellező Klub

2012.03.02. 19:22 :: ZalaiSportForum

Zalaegerszegi Városi Modellező Klub (modellezés)

zvmk.JPGEgyesület bemutatása: A klub 1959-ben alakult meg. Jelenleg 25 fő versenyzővel és ebből 22 fő valamilyen minősítéssel rendelkezik. A legnépesebb szakosztály a repülő modellezőké, de 3-3 fő hajó és autó modellezőnk van. 3 fő ifi aranyjelvényesünk van és 3 fő felnőtt I. osztályú versenyzőnk van. A klubnak fizetett alkalmazottja nincs. Ebből következik az, hogy a klub vezetői és a versenyzők felkészítői társadalmi munkában végzik a feladatukat. A klub címe: 8900 Zalaegerszeg Munkácsy út 12. Minden héten pénteken az említett klub helyiségben tartjuk a klub foglalkozásokat, ahol a modelleket építjük és felkészülünk a versenyekre.

Eredmények: A klub versenyzői 2011. évben 6 országos bajnoki címet, 8 országos második helyezést és 9 országos harmadik helyezést értek el. Nemzetközi versenyeken 2 második és 1 harmadik helyezést értek el a versenyzőink. A klub versenyzői 50 éves fennállása alatt 138 országos bajnoki címet, 112 második helyezést, 117 harmadik helyezést értek el.

Jövőbeli tervek: A klub célja a versenyzők folyamatos jó szakmai felkészítése, a szükséges tárgyi eszközök biztosítása, az utánpótlás folyamatos nevelése. Minél több rangos hazai és nemzetközi versenyre szeretnénk eljutni, hogy a sportolóink bizonyíthassák tehetségüket. A klub életében a nemzetközi és országos versenyek szervezése és lebonyolítása is fontos szerepet játszik, így ezt a lehetőséget tovább akarjuk folytatni.

Email: zalegerszegvmk@gmail.com

Kapcsolat: Szteblák Tibor klubelnök (06 30 916 3611) Hársfalvi István Klub technikai vezető (06 30 2490108) Klub telefonszáma: (06 92 313-687)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zalaisportforum.blog.hu/api/trackback/id/tr214285022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása