Tartalom

A Facebook-on is!

Te szerepelsz már?

Mutasd be magadat, sportágadat, klubodat, tevékenységedet vagy sporttal kapcsolatos vállalkozásodat a Zalai Sport Fórum oldalán!

reg.JPG

Bemutatkozás: Fehér Ferenc

2012.03.09. 23:45 :: ZalaiSportForum

Fehér Ferenc (sportszervező) Zala Megyei Sportszövetségek Egyesülése

 

 

ff.JPGSzervezet: Zala Megyei Sportszövetségek Egyesülése (ZMSE), Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club (ZTC)


Tevékenység bemutatása:
 
A ZMSE-ben sportszervezőként: 2002 óta a Zala Megyei Sportszövetségek Egyesülése sportszakmai munkatársaként dolgozom. Feladataim közt a szabadidősport, a fogyatékkal élők sportjának, a sportági szakszövetségek munkájának segítése, önálló szabadidős sportesemények szervezése, lebonyolítása szerepel. A szervezési előkészületektől a lebonyolításig minden téren közreműködök ezekben a programokban. A sportszakmai feladatok mellett egyéb projektekben is részt veszek, így a pályázatírástól kezdve a projektek megvalósításáig számos feladatban tevékenykedem. 

A ZTC-ben, edzőként, klubvezetésben, szervezőként: utánpótlás, felnőtt és szenior sportoló felkészítésnek segítése. Szakmai programok, edzőtáborok szervezése. Egyesület vezetésében az adminisztrációs feladatok ellátása, pályázatok írása. Szervezőként tájfutóversenyek, bemutató-népszerűsítő programok és futóversenyek szervezése, lebonyolítása.

A fentiek mellett 1997 óta a Zala Megyei Tájékozódási Futó Szövetség elnökeként segítem a megyei tájfutást. Harmadik ciklusban a Magyar Tájékozódási Futó Szövetség elnökségének tagjaként dolgozom. 1995 óta az Edzőbizottságban dolgozom. Felkérésre különböző tájékozódási sportok és szabadban űzhető sportok oktatása - pl. nordic walking. A Semmelweis Egyetem (TF) turisztikai táborában oktatóként dolgozom.

Eredmények: Sportszervezőként: Olimpiai 5próba eseményeinek szervezése. 9 alkalommal vettem részt a Zala Megye Sportnapja, 10 alkalommal a Zala Megyei Parasportnap szervezésében. Ötleteim alapján került lebonyolításra az "1000 éves Zala" rendezvénysorozatban a Zala megyét körbekerülő váltófutás a "Zalában-körbe-futva" szabadidős sportesemény. Sikeres pályázatok és azok projektjeinek megvalósítása.

Tájfutás sportágban: Edzőként - jól működő és eredményes utánpótlás csoport Zalaegerszegen és Nagykanizsán is. 22 éves edző tevékenységem alatt számos magyar bajnok és bajnoki dobogós eredményt értek el versenyzőim. Kiemelkedik Sárecz Lajos világbajnoki ezüstérme. Büszke vagyok arra, hogy segíthettem Novai (Makrai) Éva felkészülését a hazai és nemzetközi versenyekre. Szervezőként - A 2002-es Felnőtt EB szervező bizottságában dolgozhattam, a hazai rendezésű Ifjúsági EB, Junior VB, Felnőtt VB és a Szenior VB lebonyolításának szakmai közreműködője lehettem. Alpok-Adria Kupák, Magyar Bajnokságok főszervezőjeként nagy sikerű versenyeket rendezhettem.  


Jövőbeli tervek: Sportszervezőként - mind több téren segíteni a sportszervezetek munkáját. Edzőként - kedves és tehetséges, a sportágat szerető fiatallal, tanítvánnyal szeretnék dolgozni.

Weboldal: www.zmse.hu   www.ztc.hu

Email: info@ztc.hu

Ami még fontos: Zalai Sport Fórum - A főszervező Lakatos Roland felkérésére a sportszervezés területén szerzett tapasztalataimmal próbálom segíteni a Fórumban résztvevő szervezeteket, szervezőket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zalaisportforum.blog.hu/api/trackback/id/tr294300156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása