Tartalom

A Facebook-on is!

Te szerepelsz már?

Mutasd be magadat, sportágadat, klubodat, tevékenységedet vagy sporttal kapcsolatos vállalkozásodat a Zalai Sport Fórum oldalán!

reg.JPG

Bemutatkozás: Gála Társastáncklub Egyesület

2013.02.23. 12:59 :: ZalaiSportForum

Gála Társastáncklub Egyesület (társastánc)


gala1.JPGEgyesület bemutatása:
 A Gála Társastáncklub Egyesület 1998. júniusában alakult Kuzma Péter és Salamonné Kuzma Renáta táncmesterek táncos vezetésével abból a célból, hogy a társastáncot népszerűsítse, elősegítse a fiatalok szabadidejének hasznos eltöltését, fejlessze az ifjúság mozgáskultúráját és a tehetséges táncosokat felkészítse a táncsport versenyekre, valamint hogy az emberi érintkezés és viselkedés szabályait, normáit, elvárásait közvetítse az emberiséggel egyidős tánckultúra által. A kiemelt céljaink között szerepel Zala megye társadalmi, kulturális életének gazdagítása is.

Eredmények: Táncosaink rendszeres résztvevői hazai és nemzetközi latin formációs és egyéni táncversenyeknek, számos szép eredményt érve el minden évben. Felnőtt formációs csapatunk az elmúlt két évben magyar bajnoki címet szerzett a Magyar Táncsport Szakszövetség bajnokságán. Ők az osztrák liga tagjaiként az év közben több alkalommal versenyeznek Ausztriában.

gala2.JPG
Jövőbeli tervek:
 Egyesületünk minden évben megrendezi a Zala Open Nemzetközi Latin Formációs Táncversenyt a Városi Sportcsarnokban, áprilisban, a táncművészet világnapján ünnepi gálaműsort ad a Hevesi Sándor Színházban, valamint ősszel Gála Kupa elnevezéssel egyéni táncversenyt is szervez. Saját programjainkon kívül számos alkalommal bemutatkozunk különböző rendezvényeken, alapítványi bálokon, falunapokon. Az érdeklődők számára tánctanfolyamokat szervezünk, szalagavató, és esküvői táncok betanítását vállaljuk.

gala3.JPG
Email:
galatarsastancklub@gmail.com

Weboldal: Gála TE

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zalaisportforum.blog.hu/api/trackback/id/tr245100009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása